15.2 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

El Centre Esportiu del Grau tornarà a estar operatiu el pròxim 27 de setembre

– Lydia Morant: “Els usuaris que utilitzen la instal·lació gaudiran d’unes instal·lacions immillorables”

– El consistori ha invertit més de 290.000 € en millorar, reparar i equipar les instal·lacions

– Les persones interessades a inscriure poden sol·licitar cita prèvia al web municipal o acudir al centre a partir del 20 de setembre

La regidora delegada d’esports, Lydia Morant, ha comparegut en roda de premsa aquest matí per informar que el centre esportiu del Grau obrirà les portes el pròxim 27 de setembre. L’edil ha explicat que el centre obrirà el dia 20 perquè totes les persones interessades adonar-se d’alta puguen fer-ho i a més conéixer les noves instal·lacions. La inscripció també es podrà realitzar sol·licitant cita prèvia al web municipal.

Morant ha recordat que després de la finalització del passat contracte, el consistori ha realitzat una important inversió que ascendeix a 290.000 € i que hui mateix s’ha formalitzat el contracte amb l’empresa que s’encarregarà de subministrar els instructors i socorregudes del centre.

L’espai serà de gestió pública i comptarà amb personal municipal per tasques com consergeria i recepcionistes que es complementarà amb els serveis existents de manteniment d’instal·lacions esportives i neteja.

Pel que fa a les actuacions que s’han realitzat, la regidora ha explicat que s’ha actuat a la zona de màquines (caldera i aigua calenta sanitària) per tindre les temperatures òptimes tant a la piscina com en el got d’ensenyament i al jacuzzi & SPA.

“Els usuaris que utilitzen la instal·lació gaudiran d’unes instal·lacions immillorables” va afirmar l’edil qui ha destacat que també s’han reparat les plaques solars per millorar la seua eficiència i sostenibilitat; a més de canvis en la il·luminació, fontaneria, instal·lació de fibra òptica perquè els usuaris disposen de connexió internet, i adquisició de maquinària d’última generació.

Centre Esportiu del Grau obrira

També s’ha actuat sobre el sostre de la piscina, la zona de platja de la piscina i el material de la mateixa al mateix temps que s’ha implantat una nova imatge corporativa.

Pel que fa a les millores i novetats, Morant ha informat que hi haurà una sala de pilates a més d’un curs de natació per a nadons.

Finalment, l’edil delegada d’Esports va informar que durant els pròxims dies s’anirà aportant més informació a les xarxes socials del centre @cdmgraugandia on s’informarà tant dels preus com dels cursos que s’oferiran.

Fotografia Àlex Oltra

Articles relacionats