15.2 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Mari Carmen Sarrió accepta el càrrec de Padrina de la Setmana Santa

Els jardins de Foment van acollir ahir l’acte de petició de la Padrina de la Setmana Santa i Cambrera del Crist Ressuscitat per a l’any 2022, Mari Carmen Sarrió Pascual.

Un acte que va comptar amb la presència de l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto; i de l’edil delegat de la Setmana Santa, Miguel Ángel Picornell; membres de la Junta Major de Germandats, encapçalats pel seu president, Emili Ripoll i representants de les Germandats gandianes.

José Manuel Prieto va destacar en la seua intervenció que la Setmana Santa de Gandia no es pot imaginar sense la figura de la Padrina i va destacar la importància i el respecte que la societat gandiana té per aquesta figura.

També va tindre paraules unes paraules d’agraïment per Xaro Pérez Aparisi qui ha ostentat el càrrec de Padrina de la Setmana Santa des del 2020 de qui va destacar “el seu compromís sincer amb la Setmana Santa i la ciutat. Has estat una gran representant en tots els actes que hem pogut celebrar en aquests temps tan complicats”.

Finalment, l’alcalde va preguntar a Mari Carmen Sarrió si acceptava el càrrec de Padrina de la Setmana Santa i Cambrera del Crist Ressuscitat per a l’any 2022, obtenint una resposta afirmativa pel que va rebre de mans de la primera autoritat municipal el Decret d’Alcaldia amb el seu nomenament.

Fotografia Àlex Oltra

Articles relacionats