14.2 C
Gandia
Dijous, 2 febrer, 2023

Obert el termini d’inscripció de la UPG

– La Universitat Popular de Gandia inicia el dilluns 13 les inscripcions per al primer quadrimestre del curs 2021-2022

– S’ofereixen 31 cursos molt diversos que s’impartiran a la plaça de Loreto i als centres socials i locals dels barris de la ciutat del 25 d’octubre a l’11 de febrer de 2022.

– La inscripció prèvia a la matrícula es pot realitzar a la seu central de l’UPG (Plaça Loreto) i online a la web upg.gandia.org.

– La matrícula es pot completar entre el 27 de setembre i el 8 d’octubre i té un cost de 80 euros (20% menys per a joves, jubilats i pensionistes). El preu dels tallers és de 20 € (10 hores) i 40 € (20 hores).

A partir del dilluns 13 de setembre comença la inscripció per als 31 cursos, tallers i excursions que la UPG oferta per al primer quadrimestre 2021-22.

Els cursos contemplen les àrees d’Arts plàstiques (Dibuix, Pintura, Ceràmica, Fotografia…), Artesania (Manualitats, Tall i confecció, Patchwork, Restauració de mobles), Idiomes (Anglès nivell perfeccionament, Valencià elemental i mitjà), Informàtica i Tecnologies (nivell introductori, avançat, Telèfon mòbil, Gestió telemàtica), Coneixements (Escriptura creativa, Habilitats Socials, Mindfulness i Gestió Emocional, Cultura del Vi: Iniciació i Perfeccionament), a més de les Activitats Obertes (Excursions al Patrimoni Cultural, Senderisme i patrimoni natural, Exposicions, etc.). Tallers temàtics: cuina.

Les persones interessades a realitzar algun dels cursos i tallers que la UPG organitza tant a la Plaça de Loreto com en els Centres Socials i locals dels barris de la ciutat, podran formalitzar la inscripció a partir del dilluns 13 de setembre.

Pel que a les condicions d’inscripció, només és necessari el DNI i superar els 16 anys per poder optar a una de les places disponibles. Aquest tràmit pot fer-se presencialment tant en la seu central de la UPG (Plaça de Loreto) de 9 a 13.30 hores de dilluns a divendres i per inscripció a la xarxa. L’opció on-line pot realitzar-se en upg.gandia.org. El termini d’inscripció finalitzarà el dia 23 de setembre a les 13,30 h.

Una vegada formalitzada la inscripció, totes les persones que siguen admeses (mitjançant sorteig públic el dia 24 de setembre a les 10 hores en l’Ajuntament) tindran dret a la matrícula. El termini de matriculació serà del 27 de setembre al 8 d’octubre. El preu de la matrícula dels cursos és de 80 € amb el 20 % de reducció per als joves, jubilats, pensionistes i posseïdors de la targeta daurada.

El preu dels tallers és de 20 euros, per als tallers de 10 hores i de 40 euros per als tallers de 20 hores.

L’inici del curs serà el dia 25 d’octubre de 2021 i finalitzarà el dia 11 de febrer de 2022.

Articles relacionats