15.2 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Detinguda per furtar material valorat en 20.000 euros de l’empresa on treballava

• La Policia Nacional deté a una dona per sostraure material de l’empresa en la qual treballava

• Els efectes estan valorats per uns 20.000 euros, algun dels mateixos eren oferits a través d’una pàgina d’internet

• Tot el material sostret va ser recuperat i entregat al seu legítim propietari

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a una dona com a presumpta autora d’un delicte continuat de furt en l’empresa on treballava. Pel que sembla s’emportava productes del magatzem que posteriorment s’oferien a un preu molt inferior del valor de mercat.

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els agents a través del director general d’una empresa a Gandia, que s’estaven venent productes originals seus en pàgines d’internet a un preu molt inferior al preu de mercat i el valor del qual dels materials oferits ascendia a uns 20.000 euros.

Després de practicar diverses gestions per part dels investigadors, van descobrir que una treballadora de l’empresa aprofitant la facilitat per a accedir als magatzems, es feia amb els productes que posteriorment es publicitaven.

Una vegada identificada la treballadora, els agents van esbrinar que part dels efectes sostrets els havia guardats en el seu domicili i altres en el magatzem, entregant voluntàriament els efectes que guardava en el seu habitatge, per la qual cosa va ser detinguda com a presumpta autora d’un delicte de furt continuat.

La detinguda sense antecedents policials, ha sigut posada en llibertat, no sense abans ser advertida de l’obligació de comparéixer davant l’autoritat judicial quan fora requerida.

Articles relacionats