16.7 C
Gandia
Dijous, 23 maig, 2024

Gandia impulsarà zones de baixes emissions i la transformació digital i sostenible del transport urbà

Gandia i el Govern central estudien millorar la qualitat de l’aire i de la mobilitat a la ciutat, així ho han tractat l’alcalde, José Manuel Prieto, i la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, en la prèvia de l’acte de presentació (a Elx) del Programa d’Ajudes a municipis per a impulsar les zones de baixes emissions i la transformació digital i sostenible del transport urbà.

Millorar la qualitat de l’aire que respirem i aconseguir que la ciutadania tinga al seu abast un major servei de transport públic que siga més eficient i més ràpid. Aquestes són les principals qüestions que l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, li ha traslladat a la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, en els minuts previs a l’acte de presentació, per part de la ministra, del Programa d’Ajudes a municipis per a impulsar les zones de baixes emissions i la transformació digital i sostenible del transport urbà.

En aquest encontre, que ha tingut lloc al Centre de Congressos d’Elx i al qual estaven convocats el president de la Generalitat, Ximo Puig, i els alcaldes de les 15 ciutats valencianes de més de 50.000 habitants, Prieto ha mantingut una primera presa de contacte amb la ministra. L’alcalde li ha traslladat a Raquel Sánchez la voluntat de l’Ajuntament de Gandia d’impulsar la millora de la qualitat de l’aire i de la mobilitat a la nostra ciutat, dins del marc de les ajudes europees del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, que preveu distribuir 1.000 milions d’euros entre els municipis per a aquest fi.

José Manuel Prieto ha tingut ocasió també de conversar amb el president de la Generalitat i amb altres alcaldes i alcaldesses valencians presents en aquest encontre.

Articles relacionats