23.7 C
Gandia
Dissabte, 23 setembre, 2023

Nova web de cita prèvia per a la inspecció tècnica de vehicles

 

  • Està operativa des d’aquest dijous i es pot accedir amb aquest enllaç Sitval
  • Unificarà en una sola eina el servei de cites online d’ITV que fins ara està disponible mitjançant diferents webs
  • La Societat Valenciana d’ITV compta amb una nova imatge i marca corporativa: Sitval

La Societat Valenciana d’ITV SA ha posat en marxa una nova web de cita prèvia per a la inspecció tècnica de vehicles, segons ha comunicat el seu gerent, Josep Antoni Albert. Aquesta nova plataforma digital de cita prèvia per a la inspecció tècnica de vehicles en la Comunitat Valenciana està ja disponible des d’aquest dijous.

L’eina online també està adaptada a tots els dispositius mòbils i està operativa i disponible en en la web. En ella, els usuaris i usuàries de la Comunitat Valenciana poden seleccionar l’estació d’ITV que més els convinga i, després d’emplenar un formulari amb dades personals i del vehicle, reservar dia i hora (en horari ininterromput de dilluns a dissabte des de les 8.00 hores fins a les 19.30 hores) per a realitzar la inspecció.

Albert ha destacat que aquesta plataforma “és un pas més en el procés de reversió del servei públic d’ITV cap a una gestió directa, de qualitat, més eficient, competitiva i transparent en el qual treballa la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i la societat pública”.

“Ens hem marcat -ha continuat- un full de ruta i aquest és un avanç més amb el qual garantim a la ciutadania la prestació d’aquest servei públic en la Comunitat Valenciana”.

Cal destacar que SITVAL unificarà en una sola eina el servei de cita prèvia que fins ara està disponible mitjançant set pàgines web diferents, depenent del lot al qual pertany cada estació d’ITV.

En una fase inicial la nova eina conviurà amb les webs circuititv.com i amb itebasa.com que continuaran estant operatives i prestant el servei de cita prèvia fins a finals del pròxim mes de març. A partir d’aquesta data, la cita prèvia online estarà disponible exclusivament a través de Sitval.

En l’actualitat, Circuititv.com ofereix aquest servei per a les estacions d’Alcoi, Alzira, Gandia, Ondara, Ontinyent, Xàtiva així com les unitats mòbils per a vehicles agrícoles i ciclomotors i les unitats mòbils per a Teulada, Benissa, Ibi, Castalla, Cullera, Sueca, Alginet, Quesa i Xàbia.

Per part seua, itebasa.com permet sol·licitar cita en els centres de Redován, Villena i les unitats mòbils per a vehicles lleugers de Novelda, Monòver, Elda i el Pinós, així com per a les unitats mòbils per a vehicles agrícoles i ciclomotors.

Nova imatge corporativa

Josep Antoni Albert ha anunciat que la mercantil de la Generalitat anomenada Societat Valenciana d’ITV SA compta amb una nova marca i nova imatge corporativa que permetrà a les persones usuàries identificar els serveis d’ITV de la societat pública en la Comunitat Valenciana.

La marca, desenvolupada per l’agència de disseny Gimeno Gràfic, està composta per l’acrònim SITVAL i projecta les aspiracions de la nova empresa pública: millorar la gestió i eficiència del servei d’ITV per a les persones usuàries de la Comunitat Valenciana.

El resultat “és una marca molt potent, que respon als valors de rapidesa, eficàcia i qualitat associats a Sitval, amb un caràcter sòlid, modern i rigorós”, segons el seu gerent. Cal ressenyar que aquesta nova imatge conviurà amb el logotip estatal d’ITV que continuarà present en les estacions valencianes.

A més, la nova imatge visualment està molt lligada a l’activitat de l’empresa, al món de la mecànica i el motor. Destacar també que en la tipografia tots els números s’han personalitzat de manera que dificulta les còpies il·legítimes dels encunys i certificats d’ITV, augmentant així la seguretat en els documents oficials.

Quant al símbol, s’ha utilitzat una forma circular ja que és recurrent en l’àmbit d’activitat de les estacions d’ITV (rodes, velocímetres, volants, rellotges, engranatges, per nomenar alguns). Les formes internes del símbol evoquen al món del vehicle (mecanismes) i als cicles de revisió de les ITV, amb un moviment ascendent que aporta dinamisme a la marca.

Per al cromatisme s’ha mantingut el blau, molt arrelat en la memòria col·lectiva a les ITV, però enfosquint-lo, aportant-li major contrast i un toc de solidesa i rigor. En contrapunt, el verd aporta els valors d’innovació, millora contínua i sostenibilitat; així com el valor positiu intrínsec al color verd (benestar, equilibri, i superació).

Articles relacionats