24.7 C
Gandia
Dissabte, 23 setembre, 2023

Nova edició de la Setmana Cultural del CEIP Sant Antoni de Pàdua de Xeresa

Els pròxims dies 3, 4 i 5 d’abril el CEIP Sant Antoni de Pàdua de Xeresa celebrarà la IX Setmana Cultural. Al llarg d’aquests dies es realitzaran a l’escola diferents tallers, xarrades, jocs…, per part de familiars, mestres, associacions del poble, empreses del poble, AMPA, Ajuntament de Xeresa, Caterguai, Creu Roja, Guàrdia Civil, etc.

Les activitats es faran tant dins com fora de l’escola, obrint l’escola a tot el poble i que participen tots aquells que vulguen.

El dimarts dia 4, està programada una jornada esportiva de convivència amb l’alumnat i professorat del Preventori del Real de Gandia.

L’alumnat d’un centre i altre han estat cartejant-se al llarg d’aquest trimestre per conéixer-se entre ells i aquest dia al Poliesportiu de Xeresa es realitzarà una jornada esportiva on tot l’alumnat gaudirà de diferents jocs, balls, tallers organitzats els mestres.

A més, es farà la cursa solidària “Save The Children“. Les famílies, junt amb l’AMPA i Caterguai prepararan un esmorzar per a tot l’alumnat.

Des de l’organització de la Setmana Cultura han agraït a totes les entitats col·laboradores la seua col·laboració que ha fet possible la realització d’aquest projecte cultural.

Articles relacionats