22.2 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

Víctor Rubio assumirà la Direcció General d’Esports si governarà Moragues

– L’entrenador de Bàsquet ha sigut presentat en el Pavelló del Poliesportiu de Gandia al costat de Moragues i Ximo Mas

– Moragues ha anunciat una promesa electoral: Una nova ciutat esportiva que serà presentada en les pròximes setmanes

L’entrenador de bàsquet i professor, Víctor Rubio, ha sigut presentat com a part del futur equip de govern que formaria Juan Carlos Moragues de governar en la pròxima legislatura. La posada en escena ha tingut lloc en el Pavelló del poliesportiu de Gandia en un acte en el qual ha estat acompanyat del candidat a l’alcaldia del Partit Popular, Juan Carlos Moragues, i de Ximo Mas, qui ocuparà el número tres de la llista municipal.

Moragues ha destacat de Víctor Rubio “el seu amor pel bàsquet, per Gandia i per l’esport, que és el que li fa integrar-se en el nostre projecte”, assenyalant que “és una persona compromesa i entregada a Gandia”. El candidat del Partit Popular ha ressaltat que “tenim una dupla de luxe, Ximo Mas i Víctor Rubio, perquè en el nostre equip volem als millors”.

Per la seua part Víctor Rubio ha agraït la confiança tant de Moragues com de Mas, la qual cosa li ha portat a acceptar la responsabilitat d’assumir la Direcció General d’Esports de cara a la pròxima legislatura. “És un luxe, estic molt motivat i il·lusionat, no he fet una altra cosa en la meua vida que treballar. Estic desitjant posar-me al servei de la ciutadania”.

“Estar assegut amb dues persones amb la trajectòria professional i personal de Juan Carlos i Ximo em sembla increïble”, ha afirmat Rubio, reconeixent que “el primer que em va atraure quan van vindre a parlar amb mi, és que són dues persones que no necessitarien ser ací, els avala la seua trajectòria, però han vingut per a apostar per una Gandia millor i construir-la. Estic ple de motivació, i això és culpa vostra, que heu sabut transmetre’m el que voleu fer”.

Ximo Mas ha destacat de Rubio que “tens una experiència brutal. Tens un aspecte molt important, a més de ser entrenador, i amb molt poc traure moltíssim rendiment, que t’honra, eres una persona treballadora, humil i empàtica, formaràs part de l’engranatge que treballarà per aquesta ciutat”. Però, per damunt de tot, el tres de la llista de Moragues, ha ressaltat la part de Rubio que es refereix a “la pedagogia, el “coaching” enfocat en l’educació, a l’hora de treballar amb gent jove. Vull que Gandia siga una ciutat de l’esport, que practique esport i salut, perquè Víctor puga aportar tot el que té dins”.

Moragues ha apuntat que “el meu projecte és transformar a Gandia a la ciutat de l’esport, és el meu eix principal. En les pròximes dates presentarem un pla ambiciós de millora i construcció d’instal·lacions esportives en els barris, amb una nova ciutat esportiva. Vincularem l’esport amb el turisme i, per extensió amb el comerç”, ha indicat el candidat popular. 

Articles relacionats