26.6 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

Un mural reviu l’essència de “la Masía”

  • L’artista local, Pako MaldeCap, ha sigut l’encarregat de realitzar la intervenció a la façana de l’antiga fàbrica d’oli situada a l’avinguda del Grau.

  • Es tracta d’una demanda de la Junta de Districte de Corea al departament de Cultura, que revitalitza l’espai i recorda l’essència del que va ser aquest emblemàtic edifici.

Ahir, el regidor delegat de Cultura, Nahuel González, i la presidenta de la Junta del Districte de Corea, Inmaculada Rodríguez, van presentar ahir una nova intervenció d’art urbà ubicada a la façana de l’antiga fàbrica d’oli de “la Masía” de l’avinguda del Grau, realitzada per l’artista local, Pako MaldeCap.

Segons ha explicat González, el mural naix d’una comanda de la Junta del districte de Corea, quan la presidia l’actual alcalde José Manuel Prieto. Amb l’objectiu de revitalitzar l’espai que acull l’antiga fàbrica del barri.

Des de la Junta estem molt contents. Hem complit una petició dels veïns i tenim un mural a la Masía que arreplega l’essència del que era antany”, ha destacat Rodríguez.

Tal com ha expressat MalDeCap, el color principal del mural representa els colors grocs-verdosos de l’oli. “Tenint en compte el record del que originalment era la fàbrica de la Masía, he volgut vincular-ho amb el temps present. Gent que passa; que es recolza sobre la façana; que viu la seua vida al costat de la Masía”, ha afegit l’artista.

El regidor de Cultura i la presidenta del districte de Corea han volgut expressar la seua satisfacció davant aquesta obra que transforma el paisatge del carrer de l’avinguda del Grau i que, a més, dóna suport als artistes locals. “El mural ha obtingut un resultat fabulós, que inspira fantasia i alegria a un districte com és Corea on viu molta gent, i que consolida l’art urbà a tots els racons de la nostra ciutat”, ha conclòs González.

AO 3885 copia
“la Masía”, Fotografia Àlex Oltra

 

Articles relacionats