22.2 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

Carta als Reis Mags d’Orient 2022

 

 

• L’Agència AVIVA de Promoció del Valencià de Gandia, com altres anys, posa a disposició de tots els xiquets i les xiquetes de Gandia la Carta als Reis Mags, enguany també de forma virtual.

L’Agència AVIVA de Promoció del Valencià de Gandia, com altres anys, posa a disposició de tots els xiquets i les xiquetes de Gandia la Carta als Reis Mags, enguany també de forma virtual.

Es tracta d’una carta preciosa dissenyada per Marta Antelo, que reflecteix la màgia de les festes de Nadal vista amb els ulls de la infantesa.

A banda de les cartes virtuals, també es poden trobar en format paper a les biblioteques, a l’entrada de l’Ajuntament, a la Casa de Cultura o a la recepció del Teatre Serrano.

Caratula Carta Reis 2022

Les cartes han estat distribuïdes per totes les escoles de Gandia, unes setmanes abans de les vacances de Nadal, de forma que l’alumnat poguera treballar amb els mestres altres valors que impliquen educar l’actitud cívica i de cara a la col·lectivitat des de ben menuts: l’alumnat no solament demana regals tangibles, sinó que també poden sol·licitar-se millores per a la ciutat on viuen.

A través de la pàgina www.javenenelsreis.com es pot escriure directament la carta en línia i enviar-la, imprimir-la i acolorir-la, jugar als jocs multiplataforma inclosos i interactuar amb Ses Majestats. Aquesta és una web compartida amb les més de 41 oficines municipals de la Xarxa.val i AVIVA de Promoció del Valencià que participen en la campanya.

Aquesta és una forma més que palesa que el valencià està present en la vida diària, mantenint la il·lusió i la màgia de les festes de Nadal i Reis.

Doncs, ja sabeu: a partir de hui, ja venen els Reis!

Articles relacionats