12.8 C
Gandia
Dissabte, 2 març, 2024

Bellreguard injecta més d’onze mil euros en el comerç local amb la campanya de targetes de consum

 

 

• Els veïns i veïnes han esgotat totes les targetes, així com el 100% del saldo fent compres als establiments del poble associats a Acobell

El passat dia 23 va finalitzar el termini per a fer ús de les targetes de consum posades en marxa per l’Ajuntament de Bellreguard en col·laboració amb l’associació de comerciants Acobell i Caixa Popular, amb l’objectiu d’estimular les compres en el comerç local ajudant així als establiments del poble.

Una iniciativa, cal recordar, amb la qual l’Ajuntament venia targetes per 20 euros, amb un saldo de 45 euros a gastar en els comerços associats d’Acobell entre el 23 d’octubre i el 23 de desembre. Això gràcies al fet que la diferència dels 20 als 45 euros l’aportaven el mateix Ajuntament (20 euros), Acobell (2,5 euros) i Caixa Popular (2,5 euros).

Una vegada acabada la campanya, “la satisfacció és completa”, segons destaca l’alcalde i regidor d’Hisenda, Joan Marco, “atés que primer les targetes es van esgotar ràpidament i, després, els seus compradors van exhaurir el 100% dels saldos comprant als comerços”.

Amb el lema ‘Paga’n 20, gasta’n 45’, la campanya ha estat tot un èxit. El saldo de les 250 targetes previstes es va gastar íntegrament en el comerç del poble, la qual cosa ha representat un impacte total d’11.250 en el teixit comercial bellreguardí.

El president de l’associació Acobell, Pere Cremades, ha posat en relleu que són prop de 30 els establiments associats s’han pogut beneficiar d’una iniciativa que ha servit d’ajuda després de tants mesos de dificultats derivades de la crisi sanitària.

A més, unida a la campanya de Nadal o la del Rasca posades en marxa també per Acobell, aquesta de les targetes de consum ha donat suport al comerç local en “uns mesos tradicionalment difícils”, segons Cremades, que ha agraït la iniciativa a l’Ajuntament de Bellreguard.

Articles relacionats