17.8 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

Continua augmentat sense parar: 1.981 casos actius de coronavirus a la Safor

 

– En aquesta actualització encara no es pot veure els contagis produïts durant la celebració de les festes nadalenques

Després del cap de setmana de Nadal, on no s’han fet el mateix nombre de proves que s’han fet regularment, la pandèmia torna a augmentar i marca un nou registre record a la Safor amb 1.981 casos de coronavirus actius, amb una Incidència Acumulada de 1.152, 39 casos per cada 100 mil habitants que és quasi 4 vegades superior a la incidència acumulada de més de 250 casos que determina el risc extrem de contagi.

En aquesta actualització encara no es pot apreciar l’efecte de la celebració del Nadal, i que es podrà veure en l’actualització prevista per al divendres dia 31, i que tancarà l’any 2021. Per tant és possible que aquestes dades no reflecteix al 100% la realitat de la pandèmia a la Safor pel que fa al nombre de contagis que es preveu siga major.

Són molts els municipis de la Safor que estan suspenent actes culturals, d’oci i esportius per evitar aglomeracions, demanant als seus veïns i veïnes que actuen amb prudència i responsabilitat i que siguen rigorosos amb el compliment de l’ús obligatori de la mascareta i de la higiene de mans.

D’altra banda destacar que són 14 municipis de la Safor els que tenen una incidència acumulada de més de 1.000 casos per cada 100 mil habitants, on Bellreguard arriba a una incidència de 2.517,36 casos, i Ador i Benirredrà es troben prop dels 2.000 casos.

En el nivell de risc extrem de contagi es troben 25 municipis, 1 en risc alt, 1 risc mitjà i els altres 4 municipis no tenen cap contagi.

Covid Safor ordenat per IA 281221

Articles relacionats