11.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

NOU MUNICIPIS RECONSTITUEIXEN EL CONSORCI DE LES COMARQUES CENTRALS DESPRÉS D’UNA DÈCADA

El Consorci de les Comarques Centrals Valencianes es constituirà de nou després d’una dècada de la seua desaparició. Serà este dimecres a les 19:30 al saló d’actes de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, una de les tres que en forma part amb les de la Safor i la Costera-la Canal, junt amb els ajuntaments d’Alcoi, Cocentaina, Dénia, Gandia, Ibi, Oliva, Ontinyent, Tavernes de la Valldigna i Xàtiva. Els representants designats per cadascun dels membres prendran possessió dels seus càrrecs i seguidament escolliran president, vicepresidents i comissió executiva, a més de designar secretari.

 

L’ens naix amb la intenció d’incorporar un nou sistema de funcionament sense quotes econòmiques, per tal de centrar-se en la promoció d’interessos econòmics comuns i en la vessant social. 

Per al president de la Mancomunitat amfitriona, Vicent Gomar, «la recuperació del consorci és una molt bona notícia i, alhora, una satisfacció que ho faça en la seu de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida» i assenyala que «serem la veu dels pobles menuts, però també de sectors com l’agricultura, una part important del desenvolupament de les CCV junt amb el turisme, la indústria i el comerç». La Mancomunitat de la Vall d’Albaida estarà representada pel propi president, Vicent Gomar; el conseller de Medi Ambient, Diego Ibáñez; la consellera d’Infraestructures, Transport i Comunicacions, Carolina Mengual; a més dels alcaldes del Palomar, Jordi Vila, i Albaida, Josep Antoni Albert.

Articles relacionats