22.2 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

Nou colp de la Policia Nacional de Gandia a la venda de droga

• La Policia Nacional desmantella un punt de venda de droga a la menuda, localitza una “guarderia” i deté a huit persones

• En el marc de dos operacions policials contra la venda de droga a la menuda

• Utilitzaven un centre d’acolliment per a amagar les substàncies estupefaents

Agents de la Policia Nacional han desmantellat a Gandia un punt negre de venda de droga a la menuda, localitzat una “guarderia” i ha intervingut nombroses substàncies estupefaents. A més, han detingut a huit persones, dos dones i sis homes d’entre 18 i 61 anys, d’origen espanyol, lituà, cubà i algerià, com a presumptes autores d’un delicte contra la salut pública, a més a una d’elles se li imputa també un delicte de tinença il·lícita d’armes. S’han confiscat un total de 7,5 quilos de pol·len d’haixix, més de 850 grams d’haixix, 14 grams de cocaïna, huit d’heroïna, 560 euros en efectiu, sis bàscules de precisió així com dos armes de foc.

Les labors d’investigació es van iniciar per part de la policia judicial de la Comissaria Local Gandia, després de tindre coneixement de la possible existència d’un punt negre de venda de droga situat en un immoble d’una cèntrica avinguda, des d’on s’estarien distribuint substàncies estupefaents a la menuda.

A través de les vigilàncies establides, es va observar a diversos compradors accedint a l’interior d’un portal, sent interceptats moments després amb dosis d’haixix o cocaïna, a més es va identificar als habitants de l’habitatge investigat.

Després de nombroses perquisicions, l’operació va culminar amb l’entrada i registre en el domicili investigat, on els policies van aprehendre diverses substàncies estupefaents i van detindre a sis persones com a presumptes autores d’un delicte contra la salut pública, a més a una d’elles se li imputa també un delicte de tinença il·lícita d’armes.

Policia Nacional punts de venda 12052024

Una “guarderia” de droga

D’altra banda, els agents van tindre coneixement que un centre d’acolliment podria estar sent utilitzat per un dels seus habitants com a lloc per a guardar o ocultar substàncies estupefaents per a la seua posterior distribució i venda. Després de nombroses gestions es va intervindre una motxilla amb gran quantitat de droga així com es va detindre a dos homes com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, un com a “guardador” o responsable de custodiar la mateixa i un altre com a propietari de la droga.

Finalment, s’han confiscat un total de 7,5 quilos de pol·len d’haixix, més de 850 grams d’haixix, 14 grams de cocaïna, huit d’heroïna, 560 euros en efectiu, sis bàscules de precisió així com dos armes de foc.

Han sigut detingudes huit persones en el marc de les dos operacions, dos dones i sis homes com a presumptes autores d’un delicte contra la salut pública. Dels arrestats, set tenen antecedents policials i dos es troben en situació irregular a Espanya, passant quatre d’ells a disposició judicial mentres els altres quatre han quedat en llibertat després de ser sentits en declaració no sense abans ser advertits de l’obligació de comparéixer davant l’autoritat judicial quan foren requerits per a això.

Articles relacionats