21 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

Ròtova obri el període de matrículació de l’Escoleta Infantil Municipal 

 

Ròtova obri el període de matrícula de l’Escoleta Infantil Municipal, per al curs que ve, del 13 al 31 de maig. A la web de l’Ajuntament, en l’àrea d’Educació Infantil, està disponible l’article amb els documents que cal emplenar per a la inscripció.

Antònia Paredes, regidora de Criança, Formació i Educació Integral ha explicat que “les instal·lacions ofereixen un ambient d’aprenentatge que afavoreix l’estimulació primerenca dels xiquets i xiquetes”. L’escola és “un espai amb infinites possibilitats per a aprendre, descobrir, experimentar i iniciar el seu procés de desenvolupament integral. Així mateix, el contacte directe amb les famílies permet dur una avaluació contínua dels progressos i necessitats dels infants”. “L’objectiu que es persegueix és el d’aconseguir una escola viva i activa, lúdica, emocional, respectuosa, innovadora, segura…, oberta a les famílies, garantint, d’esta manera, una atenció individualitzada.”

A més, aquelles persones que vulguen visitar l’escoleta, tindran l’oportunitat de fer-ho, ja que hi haurà portes obertes del 13 al 24 de maig. Serà necessari concretar prèviament cita al telèfon 659 635 080.

Articles relacionats