20.7 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

NNGG denuncia l’alt nombre de joves aturats a Gandia

• Des de 2019 l’atur ha augmentat en 825 joves sense ocupació, la qual cosa fa que 3.630 joves entre 16 i 30 anys estiguen sense ocupació a Gandia

• Ronda: “És intolerable que el nombre d’aturats menors de 25 anys continue creixent, mentre el govern socialista es mostra passiu davant les xifres”.

Aquesta setmana Labora va publicar les dades relatives a l’atur registrat el mes de setembre a la ciutat de Gandia amb més de 3.630 joves entre 16 i 30 anys, dels quals 680 joves són menors de 25 anys. Això suposa un augment de 124 aturats més respecte a l’agost de 2021, que ja se situava en l’alarmant xifra de 3.506 persones joves desocupades.

El setembre de 2019, la desocupació se situava en la xifra de 2.805 joves sense ocupació per tant han augmentat en 825 joves parats a la ciutat, col·locant-nos en xifres negatives del 2016, després d’haver decrescut progressivament des de 2013, segons informen des de NNGG.

Des de NNGG han assenyalat que “reclamem al Govern local de Gandia liderat per Jose Manuel Prieto, que deixen de donar voltes a la ciutat i es posen a treballar urgentment amb la creació d’ocupació, ja que als joves se’ls està exposant a caure en la pobresa”.

Per al President de Noves Generacions del Partit Popular de Gandia, David Ronda “Els joves reclamem majors ajudes directes per a la creació d’ocupació, ajudes directes a les empreses per a incentivar la contractació, així com beneficis als empresaris amb rebaixes fiscals o assegurances socials per la contractació indefinida de joves”.

També exigir a la regidoria de joventut Lydia Morant, un pla de xoc per a frenar les conseqüències de la pandèmia, no es pot continuar permetent que Morant continue mirant cap a un altre costat amb aquest assumpte.

Per a concloure Ronda, “Cal considerar que les xifres d’atur juvenil són molt importants per a una societat, ja que una bona immersió dels joves en el mercat laboral garanteix el futur de les activitats econòmiques, així com el creixement i el benestar col·lectiu”.

Articles relacionats