18.9 C
Gandia
Dissabte, 20 abril, 2024

Presentació a l’Assemblea de la Padrina de la Setmana Santa i Cambrera del Crist Ressuscitat  Marí Carmen Sarrió Pascual

 

– L’Església del Sagrat Cor de Jesús (Església del Palau del Sant Duc) ha acollit la presentació a l’Assemblea de la Padrina de la Setmana Santa i Cambrera del Crist Ressuscitat per a l’any 2022 Marí Carmen Sarrió Pascual.

Per a començar l’acte l’actual Padrina i Cambrera del Crist Ressuscitat  Xaro Pérez Aparisi s’ha acomiadat del seu càrrec dirigint unes paraules on ha començat fent balanç i donant les gràcies per aquests dos anys.

Xaro ha volgut reconéixer la gran dedicació i l’esforç de tots els representants de totes les germandats i de la Junta per haver fet possible una Setmana Santa que donades les circumstàncies ha sigut la més especial de la seua vida.

L’encara Padrina ha agraït a tots haver estat al seu costat, repassant des de l’anterior directiva amb qui va començar el càrrec, a l’actual directiva, a padrines i cambreres d’anys anteriors i per descomptat a les seues dues filles per haver estat sempre al seu costat.

Per a finalitzar Xaro Pérez li ha dedicat unes paraules a M Carmen, animant-la a gaudir de totes les vivències que viurà i posant-se a la seua disposició per a tot el que necessite.

Les últimes paraules de Xaro Pérez Aparisi com a Padrina de la Setmana Santa i Cambrera el Crist Ressuscitat dels anys 2020-2021 han sigut unes paraules de Sant Joan: “i ara romanen la fe, l’esperança i l’amor, aquests tres; però el major d’ells és l’amor”.

Després de les paraules de Xaro Pérez i el seu comiat, ha donat principi la presentació de la nova Padrina de la Setmana Santa i Cambrera del Crist Ressuscitat Marí Carmen Sarrió Pascual.

La nova Padrina de la Setmana Santa ha rebut de mans del president de la Junta Major de Germandats Emili Ripoll la insígnia d’or de la Setmana Santa, així com el pergamí que l’acredita en el càrrec.

Tot seguit ha pres la paraula el president de la Junta Major Emili Ripoll qui ha començat el seu discurs agraint a la Comunitat de Jesuïtes el seu acolliment i recalcant que aquesta nit s’han donat dues coincidències, la primera que la presentació ha sigut a la casa de San Francisco de Borja en el seu any Jubilar i que a més és la seu del Crist Jacent germanor a la qual pertany la nova padrina.

Emili Ripoll ha volgut tindre unes paraules d’agraïment per a Xaro Pérez Aparisi i ha recalcat de M Carmen que és una dona que viu intensament la Setmana Santa i que està plenament integrada en ella, i sempre està disposada a ajudar al proïsme en totes les labors socials que realitza.

Seguidament de mans de l’Alcalde, Jose Manuel Prieto Part, M Carmen ha rebut la insígnia d’or de la ciutat.

Prieto li ha dedicat també unes paraules a Xaro Pérez reconeixent tota una vida dedicada a la Setmana Santa i recalcant que Xaro Pérez ha sabut superar l’adversitat i sobreposar-se com ningú a les dificultats.

Seguidament li ha desitjat a la nova Padrina, M Carmen Sarrió que viva amb plenitud cada minut d’aquesta oportunitat i recalcant que junts descobriran nous matisos i colors de la Setmana Santa.

També li ha demanat a la nova padrina que quan possessione la nit de divendres sant pels carrers de Gandia, guarde en la memòria aquest moment màgic i captivador que té la nostra Setmana Santa.

Per a finalitzar l’acte, ha sigut la mateixa Mari Carmen Sarrió Pascual qui s’ha dirigit a tots els presents agraint al president i a la junta directiva haver pensat en ella per a ostentar el càrrec. Seguidament li ha dedicat unes paraules a la Padrina sortint Xaro Pérez recalcant que en aquest temps tan difícil i tristos ha desenvolupat una labor social i cristiana que la fan mereixedora d’haver sigut una extraordinària Padrina de la Setmana Santa de Gandia.

Articles relacionats