9.9 C
Gandia
Dimarts, 23 abril, 2024

#EstiuVersGandia es queda

• Tot i l’aforament limitat, les inclemències meteorològiques, el cicle que combina poesia, música i patrimoni, ha sigut un èxit i pretén consolidar-se com la cita literària de referent a l’estiu.

• Més de 300 persones van acudir a espais emblemàtics com el castell de Bairén, la Torre dels Pares, el Morabit de Marxuquera i els Ullals de la Marjal (Casa de la Natura).

• El festival està organitzat per la regidoria de Patrimoni, amb la col·laboració dels departaments de Cultura i l’IMAB.

La regidora de Patrimoni Històric, Artístic i Cultural, Alícia Izquierdo, acompanyada de l’edil de Cultura, Nahuel González i del coordinador de #EstiuVersGandia, Joan Deusa, han fet aquest matí un balanç més que positiu de la primera edició del festival poètic i musical celebrat entre el 19 d’agost i el 24 de setembre passat.

Es va desenvolupar a quatre espais emblemàtics de la ciutat i representatius de la nostra història: el castell de Bairén, la Torre dels Pares, el Morabit de Marxuquera i els Ullals de la Marjal. Més de 300 persones hi van acudir, tot i les ajustades mesures de seguretat sanitària, que van obligar a reduir considerablement l’aforament.

“Èxit d’assistència a uns espectacles d’una qualitat altíssima, que va reunir algunes de les veus poètiques saforenques més destacades, que és el mateix que dir, de les més importants en la nostra llengua”, ha ressaltat Izquierdo, qui ha assegurat que el seu departament, en col·laboració amb el de Cultura i l’Institut Municipal d’Arxius i Biblioteques (l’IMAB), continuarà treballant per a una segona edició l’estiu pròxim.

“El departament de Cultura col·laborarà en totes les activitats com aquestes que promocionen la nostra cultura, per això cal agrair-li-ho al públic assistent i també a les poetes i als músics que han participat”.

Articles relacionats