22.6 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

Oliva acull l’exposició ‘Dona Artesana de la Comunitat Valenciana’

El Museu Casa de Mayans d’Oliva acull, del 8 al 20 d’octubre, l’exposició Dona Artesana de la Comunitat Valenciana, amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum, que encapçala la mateixa alcaldessa, Yolanda Balaguer, amb horari de dilluns a divendres, de 9.30 h a 13.30 h, i de vesprada amb cita prèvia al 627 493 688.

Aquesta mostra itinerant, inspirada per les seues protagonistes, dones artesanes, té com a finalitat ser via d’expressió de la creativitat artesana de les dones de la Comunitat Valenciana, que amb el seu extraordinari saber fer, creen obres úniques amb una sensibilitat i un valor afegit difícils de trobar en altres produccions del mercat.

Una exposició de productes artesans, creats amb tècniques tan dispars com ara les de cartó pedra, ceràmica, vidre, orfebreria, cistelleria, manipulació de fibres vegetals, estampació en seda, o gravat.

L’alcaldessa, Yolanda Balaguer, ha destacat la qualitat de la mostra i de l’activitat artesana de la Comunitat Valenciana. “La nostra terra ha tingut i té en l’artesania una de les seues expressions més autèntiques, i l’exposició ens mostra la professió, forma de vida i dedicació d’aquestes dones i les seues produccions.” Ha conclòs Balaguer.

Articles relacionats