19.3 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

NATXO SASTRE DEL CHEF AMADEO GANDIA EN EL PODI NACIONAL SUB17

– Les escoles de billar del Chef Amadeo Gandia referent nacional.

La setmana passada des del divendres i fins al diumenge es disputaven els campionats d’Espanya a la modalitat de 3 bandes sub17 i sub25, reservat per als jugadors d’edat júnior. La competició es realitzava en el Centre d’Alt Rendiment dels Narejos de la Regió de Múrcia, amb unes instal·lacions incomparables per a la pràctica d’aquest esport.

Aquests nacionals, de categoria júnior, corresponen a la temporada passada, perquè havien de realitzar-se al desembre 2021, sent ajornats a última hora per la situació COVID. Així, ara, s’han représ amb els mateixos inscrits.

Jugadors procedents de tota la geografia espanyola entre els quals estaven Nacho Sastre i Xavi Pascual de l’escola del CB Villalonga i Eduardo Borja de l’escola del Chef Amadeo Gandia BC, enrolats tots, competitivament, en el Chef Amadeo Gandia BC que es converteix en un referent nacional quant a “pedrera” i promoció es refereix.

En el Nacional Sub17, participaven Sastre i Borja.

Excel·lent resultat el de Sastre perquè, després del desenvolupament de la fase prèvia es va poder col·locar entre els 4 millors del torneig, disputant les semifinals. Encara que no va poder superar-les, li va permetre estar entre els 4 millors i per això penjar-se la medalla de bronze com a 3r de la prova amb una mitjana general de 0,448. Eduardo Borja va quallar també un excel·lent campionat quedant en 9a posició i una mitjana de 0,371.

En el Nacional sub21, participaven tots: Pascual, Sastre i Borja.

Bona actuació dels integrants saforencs, es van classificar tots per als huitens de final entre els 16 millors. Encara que de nou, Natxo Sastre va quallar una excel·lent actuació, en el campionat júnior sub21, la seua victòria en huitens li va permetre disputar els quarts de final, entre els 8 millors del nacional, sense la sort necessària en la partida de quarts, finalment va haver d’acontentar-se amb la 7a posició i una excel·lent mitjana general de 0,658. Bona actuació per a Eduardo Borja 14é mitjana de 0,373 i Xavi Pascual 15é mitjana de 0,420.

En definitiva un cap de setmana intens per a les escoles de billar de La Safor i del Chef Amadeo Gandia BC que es converteix en punta de llança pel que fa a promoció i generació de joves promeses.

Pròxima parada el dissabte amb la 10a jornada de Lliga Nacional el Chef Amadeo Gandia BC s’enfrontarà a un dels favorits de la lliga AB Palma.

Articles relacionats