15.2 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

El parc de l’Espai Baladre obri hui les seues portes


· El parc estarà obert de 9 a 23 hores d’octubre a maig i de 9 a 00’30 hores de juny a setembre

· Jose Manuel Prieto: “Volem que aquest parc es convertisca en un revulsiu per a la platja i en un punt de trobada per a la ciutadania”

· Alícia Izquierdo: “Afegim una nova zona verda que suma una ciutat que s’està convertint en exemple d’aquest tipus d’espais”

La ciutadania i les persones que ens visiten poden gaudir des de hui del parc de l’Espai Baladre. Una nova zona de 12.200 m², dels quals 9.800 m² són zona verda i la resta, camins, senders i una zona de jocs infantils.

Així ho ha informat l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, qui ha visitat aquest nou espai acompanyat per la regidora delegada de Gestió responsable del Territori, Alícia Izquierdo; l’edil de turisme, Vicent Mascarell; la presidenta de la Junta de Districte de la platja, Vicenta Ferrer i els tècnics de parcs i jardins que han supervisat la finalització dels treballs.

Espai Baladre
Espai Baladre. Fotografia Àlex Oltra

D’aquesta manera es conclou aquesta iniciativa que va suposar una inversió d’1,4 milions d’euros per a l’edifici i 610.000 euros per completar les dues fases d’actuació de la zona exterior.

Tal com ha explicat José Manuel Prieto, aquesta zona de parc s’utilitzarà per a esdeveniments i comptarà amb un horari (de 9 a 23 hores d’octubre a maig i de 9 a 00:30 hores de juny a setembre) igual que el parc Sant Pere. “Volem que aquest parc es convertisca en un revulsiu per a la platja, ja que s’hi organitzaran activitats culturals i infantils. També s’ha pensat en aquest parc com un espai on es faran concerts i altres iniciatives que convertisquen el parc de l’Espai baladre en punt de trobada de la platja“.

Per part seua, Alícia Izquierdo ha destacat que aquest amb parc “afegim una nova zona verda que se suma una Gandia que s’està convertint en exemple de ciutat verda. Compta amb una zona lateral arbrada a una zona oberta a la part central per albergar iniciatives“.

Espai Baladre 2
Espai Baladre. Fotografia Àlex Oltra


Vicent Mascarell ha incidit en la idea que aquesta nova infraestructura “ajudarà a donar cabuda a tots els esdeveniments públics i privats que contribuïsquen a desestacionalitzar i oferir alternatives al turista que ens visite“.

Finalment, Vicenta Ferrer s’ha mostrat confiada que “hui estem fent el primer pas per posar en marxa una infraestructura tan important com aquest per a la ciutadania i els turistes“.

Articles relacionats