18.8 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Presentats els cotxes de les Falleres Majors de Gandia

· Moll Autos ha cedit dos vehicles híbrids per a facilitar la mobilitat de les Falleres Majors durant l’any de represa de les Falles

· “Sense recuperació emocional no hi haurà recuperació en tots els àmbits. Hi ha un component de retrobada, d’emocions i de pols de la vida de la nostra societat“, ha defés José Manuel Prieto, alcalde de Gandia

La plaça Major de l’Ajuntament de Gandia ha acollit aquest matí la presentació dels cotxes oficials de les Falleres Majors per a aquest any.

Es tracta de dos vehicles de la marca Hyundai i Mazda cedits per Moll Autos. Tots els models cedits són híbrids i facilitaran i faran més còmodes els desplaçaments de les Falleres Majors durant les festes.

Sense recuperació emocional no hi haurà recuperació en tots els àmbits. Vivim un temps difícil, però per això hem de celebrar les Falles. Hi ha un component de retrobada, d’emocions i de pols de la vida de la nostra societat” ha declarat José Manuel Prieto, alcalde de Gandia. A més, s’ha mostrat content que “hi haja empreses com Moll Motors, pionera i puntera a la nostra ciutat. Sempre presenten vehicles amb criteris de sostenibilitat, d’eficiència i de qualitat“.

Victor Moll, gerent de Moll Motors, ha explicat que l’aposta pels vehicles ecològics van en línia amb les necessitats de la població. A banda, ha mostrat el seu afecte per la festa: “És l’any de la retrobada. Qui coneguem el món de les Falles sabem el difícil que ha sigut i l’esforç realitzat per a poder reprendre l’activitat“.

El president de la Federació de Falles, Telmo Gadea, ha anat més enllà de destacar la col·laboració durant quinze anys de Moll Autos: “Tenen un projecte que va començar fa tres anys amb les falles escolars i la seguretat viària. Totes les accions que ha pres la família Moll en favor de la infància i l’educació viària han estat lligades amb les falles“.

Finalment, la Fallera Major, Cristina García ha agraït l’amabilitat de l’empresa automobilística i ha afirmat que “Tenim ganes d’encetar la setmana, que estarà plena d’actes, i estrenar els cotxes“.

Articles relacionats