15.2 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Nacho Arnau desmenteix les acusacions dels populars per la zona blava de la platja de Gandia

  • El regidor delegat de Mobilitat, Nacho Arnau, ha comparegut aquest matí en roda de premsa acompanyat de cap de la policia local de Gandia per desmentir les acusacions d’opacitat abocades des del Partit Popular.

    En primer lloc, Arnau ha afirmat que és totalment fals que s’haja ocultat informació. “El PP ha tingut des del primer moment informació de tot el relatiu als canvis que s’han produït amb la introducció de la zona blava al pàrquing de la platja. Han tingut accés a l’expedient, l’hi ho hem explicat tot en la comissió i en el plenari, no poden dir res al respecte”.

    D’altra banda, l’edil responsable de mobilitat ha incidit en la necessitat d’augmentar la rotació a la zona de la platja. “Era una reclamació del sector de l’hostaleria i el comerç que volien que superàrem aquest hàndicap per aconseguir que més persones visitaran els comerços i els restaurants i bars que tan malament ho han passat per culpa de la pandèmia” i ha afegit que “estem treballant per aconseguir noves zones d’estacionament a la platja que seran a la futura zona d’equipaments i en l’entorn de la universitat

Articles relacionats