Música de cambra a l’Aula Magna del Campus de Gandia de la UPV

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València, el Conservatori professional de música ‘Josep Climent’ d’Oliva i el Conservatori Professional de Música ‘Rafael Talens Pelló’ de Cullera, organitzen un concert de música de cambra, gratuït, divendres divendres 18 de maig a les 19.00h, a l’Aula Magna del Campus.

El concert l’oferiran els grups premiats al XIV Concurs de música de cambra del conservatori d’Oliva i al I Concurs de música de cambra del conservatori de Cullera.  L’assistència és lliure i gratuïta fins a completar la capacitat de la sala.

Segons Jesús Alba, director del Campus de Gandia de la UPV i també músic, aquest acte aporta riquesa cultural tant al Campus de Gandia com a les persones de les comarques veïnes, que podran escoltar als millors alumnes dels conservatoris que participen. ‘Amb aquesta col·laboració, el Campus vol contribuir a la divulgació de la música clàssica i ajudar a l’alumnat dels últims anys d’ensenyament musical a que desenvolupen experiència, tocant davant d’un públic variat’, ha afirmat Jesús Alba.

L’activitat compra amb el suport de l’Àrea d’activitats culturals de la UPV, mitjançant la convocatòria de Propostes d’Accions Culturals 2018.

Et Pot Interessar