11.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

Moll Autos posa els vehicles oficials de les falleres majors de Gandia

La plaça Major de l’Ajuntament de Gandia ha acollit la presentació dels cotxes oficials de les falleres majors. Es tracta de dos vehicles de la marca Jeep cedits per Moll Autos. En tots dos casos, són models SUV amb molt d’espai que facilitaran i faran més còmodes els desplaçaments de les falleres majors.

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha incidit en el significat de les falles. “Són un fet cultural, però també són un factor econòmic. Les falles són una indústria que genera molt moviment i una de prova d’això és que les empreses s’involucren en la festa de les falles. És una alegria que tots assumim les falles com a part de cadascú i per tant, agraïm a Moll Autos la seua implicació amb el món de les falles perquè brillen“.

Víctor Moll ha explicat que “per a nosaltres en un honor continuar amb el nostre suport al món faller de Gandia i agraïm la confiança de la Federació durant aquests 10 anys” “El model d’aquest any és molt ample i amb ell pretenem que les Falleres Majors estiguen còmodes durant els seus desplaçaments entre els actes que estan previstos“.

El president de la Federació de Falles, Telmo Gadea, ha agraït a Moll Autos la seua col·laboració per la cessió dels vehicles. “No puc deixar de donar-los les gràcies. D’una banda, les Falleres Majors tindran uns grans vehicles a la seua disposició, de l’altra, són una prova més de l’acostament de l’empresa privada a les falles. Com festa no podem estar sempre pendents de les Administracions Publiques ni de les quotes dels fallers. Necessitem que les empreses donen suport l’activitat fallera. Moll Autos va apostar per les falles fa 10 anys i només podem agrair la seua col·laboració“.

Per la seua banda, la Fallera Major Infantil, Julia Perles ha declarat que “són cotxes molt amplis i és molt fàcil entrar i eixir. Estarem molt còmodes”.

Finalment, la Fallera Major de Gandia, Laura Puig, ha explicat que “Julia ja ha escollit el cotxe que vol. Ella ha triat el blau així que jo faré servir el negre“.

Articles relacionats