13 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

La darrera plaça per a la fase final de la Lliga de Raspall es decidirà als trinquets de la Safor

Després de la penúltima jornada de La Lliga Professional de Raspall disputada entre divendres 8 i diumenge 10 de març encara queda una plaça de classificació per a la fase final que és decidirà en l’última jornada.

La primera partida es va disputar el divendres a la nit en Guadassuar, on l’equip de Barxeta ( Moltó, Josep i Lorja) es va imposar al del Genovés (Sergio, Seve i Ricardet) per un ajustat 25-20. D’aquesta manera l’equip guanyador es va ficar líder a falta d’una partida per disputar-se.

El dissabte a La Llosa de Ranes es varen enfrontar Marrahí, Tonet IV i Néstor de Castelló de la Ribera contra Pablo, Canari I Raul de Xeraco. El trio de Xeraco, que ja no tenia opcions de classificació, es va imposar per 5-25 al trio de Marrahí, que apleguen a l’última jornada amb les mateixes opcions amb les que començaven la jornada anterior.

Finalment el diumenge a Dènia es va disputar la partida entre Ian, Sanchis i Miravalles (Dènia), que havien de guanyar per continuar amb opcions, contra Montaner, Brisca i Gabi (Oliva). L’equip local finalment va aconseguir la victoria per 25-5 el que fa que l’última jornada es presente com amb gran emoció, ja que encara queda una plaça de classificació per cobrir.

L’última jornada es disputarà aquesta cap de setmana amb les següents partides:

– Divendres 15 a les 18:30 en Piles L’equip de Dènia format per Ian, Sanchis i Miravalles s’amidar al del Genovés de Sergio, Seve i Ricardet.

– Dissabte a les 18:00 en Bellreguard el trio de Barxeta compost per Moltó Josep i Lorja jugarà contra el de Xeraco de Pablo, Canari i Raul.

– Diumenge a les 12.00 en Oliva el conjunt de Marrahí, Tonet IV i Néstor jugarà contra Montaner, Brisca i Gabi d’Oliva.

Articles relacionats