20.2 C
Gandia
Dijous, 28 setembre, 2023

Moció de Censura a Vilallonga

• Els socialistes de Vilallonga presenten una moció de censura amb la intenció de propiciar un canvi de govern que mire per l’interés general del poble.

• En la presentació de la moció, els socialistes de Vilallonga han estat acompanyats per la Secretària General del PSPV-PSOE de La Safor-Valldigna i el Secretari d’Organització, Voro Femenía.

• Liduvina Gil: “Presentem la moció amb la intenció de recuperar a la nostra comarca la col·laboració dels partits del Pacte del Botànic”.

Els socialistes de Vilallonga, encapçalats pel seu portaveu Enric Llorca, han presentat durant el matí de hui l’escrit de la moció de censura a l’actual govern del Partit Popular.

La candidata per a ser la nova alcaldessa de Vilallonga és la regidora Maria Carmen Seguí Benavent, la qual ha acceptat la proposta.

Vicent Mascarell, Secretari d’Organització del PSPV-PSOE de la Província de València: “El PSPV-PSOE de la Província de València dona el seu suport a la iniciativa dels companys de Vilallonga i instem a Compromís i els seus responsables que de manera immediata arbitren i donen les instruccions pertinents perquè els regidors i col·lectius donen el seu suport a aquesta moció que s’inspira en l’esperit del Botànic”.

Els socialistes basen la necessitat de la presentació de la moció, en l’actual situació a l’Ajuntament de Vilallonga, que a parer seu resulta insostenible a causa de la nefasta gestió que duu a terme l’alcalde Román Garrigós en diferents àmbits i la falta de tarannà d’aquest, que impedeix contínuament l’accés a la informació pública a aquest grup municipal, vulnerant els drets dels regidors de l’oposició.

Enric Llorca, portaveu socialista a l’Ajuntament de Vilallonga: “Esperem el suport de Compromís per a treballar junts pel poble i evitar el bloqueig d’un govern en minoria del PP”.

La gestió del personal i recursos humans, o de la mateixa Policia Local, que busca augmentar la recaptació mitjançant la imposició de multes a les veïnes i veïns del poble, o les contínues queixes que molts veïns presenten per registre d’entrada de l’ajuntament i que no reben cap resposta, vulnerant els drets de la ciutadania davant l’administració pública, són alguns dels motius que s’argumenten en la moció presentada.

Liduvina Gil, Secretària de General del PSPV-PSOE de La Safor-Valldigna: “Els 4500 ciutadans de Vilallonga han de saber que estem amb ells i no permetrem que patisquen el bloqueig institucional al qual es dirigeix el seu ajuntament amb un govern del PP en minoria”.

La falta d’inversions per part de l’ajuntament, que provoca entre altres coses la paralització de la vida social del poble és un altre dels motius per a presentar aquesta moció.

Vicent Mascarell, Secretari d’Organització del PSPV-PSOE de la Província de Valencià: “Vilallonga es mereix que li donem una segona oportunitat al Botànic. Ara Compromís o els regidors no adscrits, tenen l’oportunitat de què el Botànic i les seues polítiques de progrés tornen a Vilallonga després de demostrar-se el fracàs d’un pacte antinatural que sols ha servit para deixar al PP en el govern”.

La moció de censura ha sigut firmada pels cinc components del Grup Municipal Socialista, Enric Llorca, Maria Carmen Seguí, Jorge Ribes, Maria Fuente Ferrer i Salvador Esteban.

Articles relacionats