14.1 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

El ciclista de la Font d’en Carròs, Iván Gomar, preparat per a la Volta a Besaya

Iván Gomar va aconseguir aquest passat diumenge en el Memorial José Luis Junco d’Unquera (Cantàbria) el millor resultat de la temporada després de finalitzar en la tretzena posició.

El fontí de l’equip bicicletes Sanchís de Xàtiva va marxar amb la fugida de tretze escapats en el penúltim port i ja en l’ascensió a Colombres li van fallar les cames no obstant això aconseguiria acabar a tan sols mig minut de Pablo Torres que va ser el vencedor.

La prova va ser duríssima amb un perfil de dents de serra amb innombrables ports on Iván Gomar va poder a la fi col·locar-se en la fugida principal i acabar com el millor de l’equip i el segon valencià, ja que l’ontinyentí Estanislao Calabuig va acabar segon.

Aquesta prova compta amb un palmarés envejable amb victòries de corredors professionals, i en l’actualitat serveix com a aperitiu a la Volta a Besaya que s’inicia aquest pròxim dijous.

Gomar estarà concentrat amb el seu equip en terres càntabres per a intentar que tant Pau Martí com el mateix puguen estar davant al final de la millor volta que s’organitza a Espanya en categoria júnior.

Sembla que el ciclista de la Font ja es troba en el seu millor moment, ja que fa dues setmanes al país Basc ja va estar entre els primers.

Articles relacionats