15 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

No diga Tigres de Gandia, diga Campions

– L’equip de beisbol Tigres de Gandia es proclama campió, mancant dos partits, del grup est de 1a Divisió Nacional de beisbol

L’equip de beisbol gandià, Tigres de Gandia, es va proclamar aquest passat diumenge campió del Grup Est (Comunitat Valenciana) de la 1a Divisió Nacional mancant jugar els seus últims dos partits a València, ja que el seu més pròxim perseguidor (La Isla), va perdre el seu partit i ara es queda a tres victòries de l’equip de Gandia.

Huit partits jugats i huit victòries consecutives és el que porta aquest equip que debuta en la 1a Divisió Nacional, en un partit en el qual s’ha donat entrada als dos Pitchers que no juguen habitualment perquè vagen agafant experiència i confiança enfront de Piratas València, en un partit en el qual l’equip de casa sempre va estar per davant en el marcador.

Tigres de Gandia tan sols va batre en 6 entrades, mentre que Piratas València ho va fer en 7, ja que abans de tancar-se la 7a entrada, el partit es va donar per finalitzat per Knock Out, que fa que el partit acabe abans del final programat si un equip té un avantatge de 10 o més carreres a partir del 7 entrada de joc.

I això va ocórrer al tancament de la 7a entrada, que Tigres de Gandia superava a Pirates València per 12 carreres.

Destacar per part de l’equip de Gandia el treball de Dioni Gòmez i Miguel Lezama, a més de Carlos Cid que va aconseguir un Home Run.

El resultat del partit ha sigut Tigres de Gandia 21 – Piratas 9, aconseguint 15 hits amb sols 1 error part de l’equip de la capital de La Safor.

Articles relacionats