Míting privat de Ximo Puig als agents econòmics de la Safor

Alfred Boix, al centre de la imatge, sempre en un discret segon plànol.

El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha reunit aquest dimarts als «agents econòmics» de la Safor en un exclusiu restaurant del centre de Gandia per tal de fer un banlanç de la gestió econòmica del Consell. A l’auditori s’hi ha vist a empresaris i presidents d’associacions i federacions empresarials, també als referents comarcals de les universitats públiques UV i UPV, però gran part eren candidats municipals i càrrecs orgànics comarcals, entre ells Alfred Boix, que tot i ser el primer candidat saforenc de la llista autonòmica, ha ocupat a l’acte un discret segon plànol.

Ximo Puig ha assenyalat en el dinar amb representants dels agents econòmics de la Safor l’aposta perquè «el banc públic de la Generalitat done suport a les empreses, especialment a les pimes, perquè puguen incorporar innovació i coneixement amb la qual avançar cap a la nova economia. Les pimes són el nostre teixit i han de tindre accés a aquestes propostes que són fonamentals per a ser competitius en el futur», ha explicat.
El dirigent socialista ha remarcat que l’ocupació és «el gran objectiu del present i del futur» i ha destacat que «la creació d’un escenari d’estabilitat, honradesa i diàleg social ha permés que tots els indicadors econòmics i socials estiguen millor que fa quatre anys, amb 10 punts menys de taxa d’atur, 240.000 persones més treballant, rècord d’exportacions i sent la comunitat que més ha crescut en visitants estrangers passant de 6 a 9 milions en 4 anys».
Per a Ximo Puig, els agents socials i econòmics «mostren perfectament l’ambició d’anar cap a una actualització del model productiu» i ha apostat per la necessitat de «mantindre eixe diàleg permanent entre sindicats i empresaris per a fomentar l’aterratge en la nova economia i en la digitalització que possibilitarà la millora de la productivitat i dels salaris». Així mateix, ha indicat que «és molt important per a La Safor i La Costera el reconeixement de la diversitat de la Comunitat» així com «millorar la comunicació entre les pròpies comarques centrals per a fer que siga més accessible la Safor des de l’Alcoià i la Vall d’Albaida».

Et Pot Interessar