20.4 C
Gandia
Diumenge, 19 maig, 2024

Ferran Bofí torna a encapçalar la candidatura del PSPV a l’alcaldia de Xeraco

La Casa de la Cultura de Xeraco ha acollit la presentació de la candidatura socialista per a les pròximes eleccions municipals, formada de forma paritària per 10 dones i 10 homes, i que estarà encapçalada per qui ja va ser alcalde de Xeraco entre 1999 i 2011, Ferran Bofí.

Aquesta candidatura representa les ganes, la passió, el sentiment i la il·lusió per millorar Xeraco, i continuar avançant, simplement perquè estimem el nostre poble“, apunta el candidat, Ferran Bofí, en l’acte de presentació, que va omplir de gom a gom l’auditori de la Casa de la Cultura xeraquera.

Aquesta candidatura, apunten fonts del PSPV local, incorpora a persones de tots els sectors del municipi, com ara joventut, educació, empresarial, agrícola, cultural o esportiu, i aspira a ser la primera força en les properes eleccions municipals del 26 de maig.

La llista, per ordre, està composada per les següents persones: Ferran Bofí Pardo, Hèctor-Josep Juan Bofí, Mireia Martí Peiró, Begoña García Díez, Juanjo de los Ángeles Seguí, Patricia Pons Moll, Juanjo Escrivà Luís, M. José Sabater Coscollà, Fco. José Requena Caro, Lorena Caro Riera, Fernando Muñoz Bofí, Sandra Puig Pavia, Pedro Antonio San Luís Romero, Cari Climent Fernández, Enrique Vidal Chova, M. Carmen Boluda Juan, Juan Sabater Escrivà, María Gras Martínez, José Salvador Tejada Soler, Rosa María Barbosa Espasa.

Articles relacionats