Mireia Vives i Borja Penalba actuen el 19 d’agost al Musicfest de Potries

El Musicfest de Potries compta en la seua agenda, que es desenvoluparà del 17 al 20 d’agost, amb l’actuació de Mireia Vives i Borja Penalba, fusió de rock i rumba que acaba de quedar enregistrada en el disc, Línies en el cel elèctric.  El concert tindrà lloc el 19 d’agost a les 23 hores  al parc la Concòrdia, amb aforment limitat amb entrada (10€).

Mireia Vives i Borja Penalba estrenen més que és el seu primer disc, el més seu, com diu Penalba, ja que són seues tant les lletres com la música. Una odissea, com la d’Homer, que va començar fa quatre anys i que, fins fa ben poc, no han pogut autoeditar. Nou temes separats per quatre interludis que retraten el seu univers, els seus paisatges, la mediterrània. Qui ja els coneixia trobarà sorpreses en forma de rock i de rumba que ens demostren que Penalba i Vives encara no ens ho han ensenyat tot.

Abans van posar música als poemes de Roc Casagran en el disc L’amor fora de mapa (Mésdemil, 2016). S’han passejat per desenes d’escenaris donant forma al seu projecte, coneixent-se, amarant-se l’un de l’altre i cercant el sentiment del directe. 

Et Pot Interessar