Rock & roll dels seixanta al Polisònic amb Los Saxos del Averno

La Casa de Cultura de Gandia acull este divendres 10 d’agost una nova actuació del Polisònic a càrrec del grup Los Saxos del Averno, una banda especialitzada en rock & roll dels 60.

Los saxos del Averno van nàixer com un estratosfèric grup de saxos, amb el qual aconseguiren el premi al millor àlbum de Músiques del Món en els Premis de la Música Independent de l’any 2014. Amb el temps, s’han consolidat com una banda que practica un rhythm & blues dels 60, amb influències llatines i elevades dosis de rock. Tenen la peculiaritat de que en els seus concerts, sempre compten amb la col·laboració especial d’un músic de prestigi, el nom del qual el mantenen en secret fins al moment de l’espectacle.

Les seues actuacions –segons les seues pròpies paraules– “prometen destrossar les soles de les sabates, abans que acabe cada concert”.

L’actuació de Los Saxos del Averno està prevista per a les 10,30 de la nit i les entrades poden adquirir-se a la Casa de Cultura i a www.instanticket.es, al preu de 6 euros.

Et Pot Interessar