25.8 C
Gandia
Dimarts, 5 juliol, 2022

Miramar s’ocupa de facilitar l’aparcament a persones amb mobilitat reduïda

– Miramar amplia el nombre de places d’aparcament per a persones amb mobilitat reduïda

L’Ajuntament de Miramar ha incorporat, dins del projecte per a millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes, 11 noves places d’aparcament per a persones amb mobilitat reduïda disponibles tant en el poble com en la platja.

“Amb els nous llocs d’aparcament, Miramar compta amb més d’una vintena d’espais reservats per a facilitar l’accessibilitat i mobilitat a totes les persones del nostre municipi i totes les que vinguen a visitar-nos”, assegura Pilar Peiró, alcaldessa de Miramar. “A més, tots els aparcaments reservats han sigut pintats recentment segons dicta la normativa, per assegurar l’ús correcte dels espais”, puntualitza l’alcaldessa. En concret, entre les places situades a la platja s’han habilitat dues illes al costat dels accessos al passeig marítim, amb zones específiques per a carregar les cadires de rodes, i també en la rodalia dels espais públics municipals.

Miramar és un enclavament turístic que rep molts visitants durant l’estiu, així pensem que és necessari que a més d’habilitar un punt accessible al bany, també puguen aparcar còmodament al llarg de tota la platja”, destaca Peiró.

Articles relacionats