19.7 C
Gandia
Dilluns, 20 maig, 2024

Miramar inicia les Jornades per la Igualtat amb la participació d’un centenar de persones

 

– Un centenar de persones participen en el primer cap de setmana de les Jornades per la Igualtat

Un centenar de veïns i veïnes de Miramar, i gent del poble dels voltants, han participat en el primer cap de setmana de les Jornades per la Igualtat programades per la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Miramar i ADOMAR, l’associació de dones de Miramar.

L’Auditori Municipal va acollir la inauguració de les jornades amb la clownferència “A més igualtat més felicitat”, a càrrec de Escuela de Payasos los hijos de Augusto. I el diumenge les risses també estigueren assegurades amb Pepa Cases i el seu monòleg feminista ‘Soc hiperactiva’.

Les activitats continuen al llarg de tot el mes de març amb una sessió de Mindfulness a la platja, el dinar del dia de la dona, les dues activitats organitzades per ADOMAR i també un taller de terrisseria amb tormo, el mural participatiu de l’artista Barbiturikills i l’exposició “IGUALDAD DE GÉNERO Y OBJETIVOS DE DESARROLLO SOSTENIBLE”.

El mateix 8 de març les activitats se centraran al CEIP Oliveretes. Des de l’Ajuntament de Miramar s’ha preparat un taller de noves masculinitats, ‘MATRI EL XIQUET PERDUT’, impartit per ProActives a l’alumnat de 5é i 6é de primària.

Per a infantil i primer cicle de primària des del centre han organitzat la xarrada “LES PROFESSIONS NO TENEN GÈNERE” on participaran diferents dones rellevants que treballen en professions lligades tradicionalment al món masculí, contarem, entre altres, amb la participació de l’alcaldessa de Miramar, Pilar Peiró.

I a la vesprada, a les 17.30 h, recorrerem el terme de Miramar amb una Volta a Peu. Les participants tindran una samarreta i berenar al Centre Social El Molí, com a obsequi de l’Ajuntament de Miramar.

Articles relacionats