15 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

NOMENAMENT DE LA REGINA DE LES FESTES 2022 A L’ALQUERIA DE LA COMTESSA

– Aquest cap de setmana, Estela Ruiz Pellicer ha estat coronada Regina de les Festes Locals 2022 de l’Alqueria de la Comtessa, que se celebren a finals del mes de juny i principis de juliol.

L’elecció de la Regina, que es du a terme a través d’un sorteig, es va realitzar el passat dissabte, 26 de febrer, en el sopar que va reunir els festers i festeres, els familiars, veïns i veïnes del municipi, així com representants del govern local.

REGINA AMB LALCALDEVoro Femenia, alcalde de l’Alqueria de la Comtessa va donar l’enhorabona a Estela, així com a la resta de festers i festeres. “Tot el veïnat de l’Alqueria confiem amb vosaltres, i estem segurs que ens representareu de la millor manera possible. A més, esperem que gaudiu cada moment amb intensitat, perquè aquest serà un any molt especial per a vosaltres. Enhorabona a totes i tots i moltes gràcies. Hui comença el compte enrere de les Festes de l’Alqueria”, va afegir.

L’Ajuntament també ha volgut donar l’enhorabona als presidents de les comissions de festes: Amparo Angel, presidenta del Crist de l’Empar 2022; Lorena Vega Negre, presidenta de l’Aurora; i Emilio Ciges Alvarado, president dels Lluïsos.

Articles relacionats