18.9 C
Gandia
Dissabte, 20 abril, 2024

Xeraco presenta la programació ‘Per la Igualtat’ amb motiu del 8M

L’ajuntament de Xeraco ha anunciat la programació per la igualtat que s’ha dissenyat amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de la Dona. Des del divendres, 4 de març, i fins al diumenge, 13 de març, s’han dissenyat activitats per a tots els públics i totes les edats.

4 de març: 18.30 h, Escape Room ‘La Desaparición’ en l’Espai Jove.

5 de març: 19 h, cercavila amb trons pels carrers del poble a càrrec de la Penya Foc Seguit. 21 h, sopar de pa i porta; 23.45 h, cordà tradicional en honor a les dones a càrrec de la Penya Foc Seguit en la zona del poliesportiu.

6 de març: 9 h, Matinal de la dona; 11 h, Cursa de la dona des de l’avinguda Comunitat Valenciana amb Punt Violeta i classe de zumba després de la cursa. Amenitzada per una batukada. Inscripcions en www.crono4sports.es i farmàcies del municipi.

8 de març: 12 h, lectura de manifest amb membres del CEEM Xeraco en la porta de l’Ajuntament; 12 h, taller de ràdio “Donem veu a les dones” en l’IES Montdúver. Concurs de microrelats “Dia de la dona” i Bicicletada Feminista a les 16 hores des de la rodona de l’avinguda Comunitat Valenciana i a les 16.30 hores des del camp de futbol.

12 de març: 11 h, taller de terrisseria ‘Que les dones no podem fer què? Dones creatives i apoderades’ en la Llar dels Jubilats. Inscripcions en Dones Xeraco Tyrius.

13 de març: 12 h, obra de teatre a càrrec d’Almanac Teatre “Bous a Castelló” en el pavelló cobert del poliesportiu. Iniciativa de la Regidoria d’Igualtat i Almanac Teatre. 14 h, dinar dia de la Dona de Dones Xeraco Tyrius en el pavelló cobert del poliesportiu. Música en directe a la vesprada. Preu 7 euros per persona. Es poden dur acompanyants. Cal apuntar-se abans contactant amb la directiva.

Programacio Dia Dona Xeraco 2022 A3

Articles relacionats