24.9 C
Gandia
Divendres, 24 març, 2023

Miramar inaugura la Biblioteca al caliu dels seus veïns i veïnes

L’Ajuntament de Miramar va inaugurar el passat divendres la nova biblioteca en un acte on estigueren Paco Molina, Director Territorial de Presidència a València, Carlos Fernández Bielsa, Vicepresident de la Diputació de València, Empar Folgado, Diputada d’Inclusió Social i amb gran acollida per part dels veïns i veïnes del poble.

El nou edifici cultural ha suposat una inversió de més de 420.000 euros, finançada amb més de 311.000 euros procedents de diferents subvencions de la Diputació de València i amb 109.000 euros de fons propis municipals.

Nova Biblioteca Miramar

Els veïns i veïnes que visitaren les instal·lacions pogueren veure de primera mà que “Es tracta de molt més que una biblioteca, ja compta amb tres plantes dedicades a la cultura, l’estudi i l’ensenyament”, destaca Pilar Peiró, alcaldessa de Miramar.

Nova Biblioteca Miramar 1

Així, en la planta baixa està l’espai principal de la Biblioteca, separat en diferents ambients: hi ha un espai de lectura amb més de 6.000 volums, una zona infantil totalment diferenciada per a realitzar conta contes, tallers de lectura, etcètera i un espai amb tres ordinadors de nova generació on els usuaris poden connectar-se, fer gestions o estudiar en línia. Pel que fa a la primera planta, hi ha dues zones diferenciades, una per a l’estudi i l’altra, separada en compartiments, està dedicada per a reunions o estudi en grup, així com per a la realització de cursos. I la tercera planta, completament diàfana, està pensada per a la realització d’exposicions, xarrades, presentacions de llibres, etcètera.

Articles relacionats