31.2 C
Gandia
Dilluns, 8 agost, 2022

Miramar entrega la totalitat de les Ajudes Parèntesi del Pla Resistir

– L’Ajuntament de Miramar augmenta en 6.766 euros la quantia aportada perquè les ajudes apleguen a tots els sol·licitants que complien les bases

L’Ajuntament de Miramar ha repartit ja la totalitat de les Ajudes Parèntesi del Pla Resistir entre els autònoms i xicotetes empreses greument afectades per la crisi sanitària de la Covid-19.

En total s’han repartit els 84.434 € de les Ajudes i 6.766 € de més, procedents de fons propis municipals, que el Consistori ha aportat perquè les ajudes aplegaren de forma equitativa a tots i totes les empreses sol·licitants que, tal com dicta la normativa autonòmica, complien amb les bases reguladores de les ajudes.

Així, l’Ajuntament de Miramar han repartit 91.200 €: els 84.434 €, 52.771 € aportats per la Generalitat Valenciana, 18.998 € aportats per la Diputació de València i 12.665 € aportats per l’Ajuntament de Miramar, i a més altres 6.766 € que ha aportat de més el consistori de Miramar.

Pilar Peiró, alcaldessa de Miramar: “Els xicotets negocis de Miramar ja han rebut les ajudes parèntesi del Pla Resisitir. Diners que apleguen de distintes administracions, entre elles l’Ajuntament de Miramar, i que serveixen per a pal·liar els efectes tan negatius que ha tingut la covid-19 per als comerços locals”.

En l’Ajuntament de Miramar vam començar a gestionar les ajudes en febrer de 2021 i ho hem fet en tres convocatòries de forma que cadascuna abraçava diferents sectors productius: restauradors, botigues, xicotets establiments locals, locals esportius o del sector cultural… A més, ho hem intentat fer de la forma més ràpida i equitativa perquè els veïns i veïnes, que compliren les bases, accediren a aquestes ajudes en el moment que les necessitaven o, al més aviat possible”.

Articles relacionats