31.2 C
Gandia
Dilluns, 8 agost, 2022

El Real de Gandia ja forma part de la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere

 

L’Ajuntament del Real de Gandia s’ha adherit a la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere. Aquesta xarxa, impulsada per la Diputació de València, és un projecte que té com a finalitat aconseguir una acció més eficaç en la prevenció, detecció i eliminació de qualsevol forma de violència contra les dones que es puga donar en els municipis de la província de València.

Sobre la base d’aquest projecte, l’Àrea d’Igualtat de la Diputació de València ha creat la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere, la finalitat del qual és garantir la igualtat d’oportunitats en l’accés als recursos de prevenció i atenció a la violència de gènere, així com implicar els poders públics en les actuacions dirigides a erradicar aquesta violència.

L’Ajuntament del Real de Gandia, mitjançant la seua adhesió i assumpció de compromisos d’aquesta Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere, mostra el seu suport a aquesta lluita i a les dones, ja que un dels pilars fonamentals de les polítiques de l’actual govern és la igualtat d’oportunitats entre dones i homes i la lluita contra la violència de gènere.

Ahir, l’alcalde, Gustavo Mascarell, va estar en l’acte celebrat a València, on el President de la Diputació, Toni Gaspar i la Diputada d’Igualtat , Eli García van entregar les plaques que acrediten l’adhesió a la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere.

Articles relacionats