Miquel Orts inaugura «Prope et longue» al Palau Ducal de Gandia

Miquel Orts ha inaugurat este divendres 8 de setembre al Palau Ducal de Gandia l’exposició “Prope et Longe”, una recopilació dels seus últims treballs, pintures a l’oli en les quals es combinen retrats amables de les persones més properes a l’artista amb les imatges més crues i violentes dels conflictes que arriben des de l’exterior. La mostra estarà oberta fins al 29 d’octubre.

En paraules del propi Miquel Orts sobre la seua exposició, “Prop, els persones que estime i crec conèixer; lluny, les imatges violentes que m´arriben dónes de la web i que m’afecten. Com puc conciliar aquestos dos mons? És la pintura per a mi un intent de coneiximent?”
Miquel Orts és llicenciat en Belles Arts per la facultat de Sant Carles de València, i ha participat en diverses exposicions individuals i col·lectives des de 2014. Gran apassionat de la pintura, a la qual considera un activitat tranquil·litzadora, és tot un expert en la combinació de colors per a crear una imatge que reflectisca a més un estat anímic que arriba fins a l’espectador. Formalment els seus treballs tenen en comú la dissolució de la figura amb el fons i un cromatisme molt contrastat de colors quasi purs i saturats.
La inauguració de l’exposició tindrà lloc el dia 8 de setembre a les 20:00 hores en el pati d’Armes del Palau Ducal i podrà ser visitada de forma gratuïta en la sala de Carroç i Centelles. L’exposició estarà oberta al públic fins al 29 d’octubre en l’horari habitual d’obertura de l’edifici.

Et Pot Interessar