16.9 C
Gandia
Dimarts, 30 maig, 2023

Miquel Faus continua treballant de valent a la Titan Desert del Marroc

El ciclista de Palma de Gandia, Miquel Faus, conclourà hui divendres la seua participació en la Titan Desert del Marroc després d’un magnífic raid en el qual pot finalitzar en els llocs tops de la carrera.

Aquest passat dijous Miquel Faus finalitzà en el lloc onzé, a la penúltima etapa, que es portà a termini amb un bucle entre Mezouga i Mezouga de 98 quilòmetres, on va fer la seua funció d’ajudar a Sergio Mantecón, cap de fila del seu equip, per tal d’aconseguir la seua segona victòria en aquest raid.

Al final no ha pogut ser i el cap de files de l’equip Scott Calabandida finalitza segon, pocs segons després de Roberto Bou. No obstant això, Mantecón ha tingut a un gregari de luxe amb Faus que ha deixat escapar la general pel seu company.

Hui divendres es disputarà l’etapa final entre Mazouga i Maadi de 70 quilòmetres en la qual ha de ser el passeig triomfal de Roberto Bou, que si no succeeix gens estrany, guanyarà per primera vegada en la Titan Desert.

Quant a Miquel Faus està instal·lat en el lloc tretzé de la general a dues hores i mitja de Bou, encara que el ciclista de Palma de Gandia, té justament darrere a pocs minuts al qui fora el gregari de luxe d’ocasió AmstrongTriki Beltrán. Amb acabar en aquesta posició, Faus estaria molt satisfet de la seua participació en la Titan Desert.

Articles relacionats