Migració: Podem li demana a Casado que siga «bon cristià»

La diputada de Podem Noelia Vera, i el secretari de Societat Civil i Moviment Popular de la formació ‘morada’, Rafael Mayoral, han exigit a l’Executiu de Pedro Sánchez una actuació planificada davant l’arribada de migrants a les costes espanyoles i han demanat al president del PP, Pablo Casado, que demostre «que és un bon cristià».

En una entrevista a RNE, la diputada ‘morada’ ha reclamat «recursos estables» al ministeri de l’Interior en la qüestió migratòria i, segons ha assenyalat, «és alarmant que el PP i ara el PSOE abandonen sistemàticament les nostres costes».

«La crisi migratòria es ve repetint des de fa massa temps. Hi ha hagut alts nivells d’arribada i cada any s’han incrementat més, l’hi hem dit per activa i passiva al Govern espanyol; fa falta un protocol d’acolliment i fa falta tenir una actuació planificada davant l’arribada que durant les èpoques d’estiu incrementen sempre», ha destacat Vera.

D’altra banda, la diputada ‘morada’ ha criticat el PP per «instal·lar el discurs de la por» tenint en compte les declaracions del seu president, Pablo Casado, en les quals assegurava que «no hi havia papers per tots els migrants».

En aquest sentit, Mayoral en declaracions a Telecicno recollides per Europa Press, ha demanat al líder ‘popular’ que «és ara quan ha de parlar de la doctrina social de l’Església i demostrar que és un bon cristià».

«El PP sempre ha sigut el PP i les seues polítiques migratòries sempre han sigut les seues polítiques migratòries (…) El discurs de Casado és incoherent que respon aquesta suma d’onades de polítiques d’extrema dreta que estem veient a França o Itàlia», ha sentenciat Vera.

Et Pot Interessar