Cent quaranta-nou xiquets i xiquetes han participat a l’Escola d’Estiu de Tavernes

La XXII edició de l’Escola d’Estiu de Tavernes de la Valldigna ha tancat les portes este dimarts 31 de juliol amb el festival de cloenda que han preparat les xiquetes i els xiquets amb l’ajuda dels monitors i que ha comptat amb la presència de pares, mares i regidors de la Corporació Municipal per acomiadar l’escola fins l’edició de l’any vinent.

Enguany, un total de 149 xiquets de 3 a 12 anys han participat en esta iniciativa lúdica i educativa durant el mes de juliol, en què han pogut gaudir de diferents tallers de creativitat, manualitats, activitats de dinamització, jocs adaptats al seu procés educatiu  i una estada nocturna el passat divendres.

Noèlia Alberola, regidora de Serveis Socials, ha valorat molt positivament este servei que suposa «una ajuda inestimable per als pares i mares que mantenen la seua activitat laboral durant els mesos en què els més menuts entren en les vacances escolars». «A més, hem seguit sumant millores al servei, com ara l’ampliació de l’horari per a facilitar el lliurament dels xiquets a l’hora de la entrada i l’eixida, o l’ampliació de l’oferta de places per a cobrir la forta demanda», ha conclòs la regidora.

Per tercer any consecutiu, l’Escola d’Estiu ha comptat amb les instal·lacions del col·legi Alfàndec a la ciutat, i amb les instal·lacions de l’escola infantil de la platja per a donar majors facilitats a les famílies que viuen allí durant el període vacacional. L’Escola d’Estiu es consolida any rere any com una de les opcions principals d’entreteniment per als xiquets de Tavernes durant el mes de juliol, i un servei que facilita la conciliació laboral i la integració dels més menuts.

Et Pot Interessar