El Campus Esportiu de Dulcesol recapta més de tres mil euros per a Creu Roja

L’empresa Dulcesol ha lliurat a Creu Roja Gandia un xec solidari amb l’import total que s’ha recaptat amb les inscripcions dels xiquets que han participat en el campus esportiu d’estiu que la companya ha celebrat els darrers dies a la platja de Gandia.
Es van recaptar un total de 3.050 euros a través del pagament simbòlic de 10 euros corresponent a la inscripció de cada xiquet. El conseller delegat del Grup Dulcesol, Rafael Juan, i la regidora d’Esports, Lydia Morant, han estat els encarregats de lliurar el xec.
Rafael Juan ha afirmat en el seu discurs que el campament té com a objectiu “la promoció d’hàbits de vida saludable dins dels quals és fonamental l’activitat física”. D’aquesta manera, assegurava que encara que el compromís de l’empresa amb l’esport ve de lluny, amb l’engegada del Campus han volgut fer un pas més.
Per la seua banda, el president de la Creu Roja de Gandia, Antoni Martí, va explicar que aquesta aportació servirà de gran ajuda a l’organització, que es destinarà “a la implementació dels programes, dirigits a la joventut i la infància, que s’estan desenvolupant en el municipi”.

Et Pot Interessar