18.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

METAVERSO obri les portes del Polivalent d’Oliva, competició per a gamers

  • Aquesta competició inèdita en la comarca de La Safor, arriba a Oliva de la mà de les Regidories de Joventut i de Turisme.

  • La competició tindrà lloc hui dia 22 i demà 23 de decembre, en horari de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores.

  • Els i les amants dels videojocs de moda i tradicionals estan d’enhorabona ja que hui s’ha inaugurat Metaverso,  una concentració d’entreteniment i competicions amb totes les consoles que existeixen actualment en el mercat. A més hi haurà diverses zones: per a gamers amb 12 Play Station i Zona Nintendo, amb pantalles de 40 pulgades, diverses zones de simulació de vol i de cotxes de carreres.

Aquesta competició, es celebrarà durant la jornada de hui, 22 i demà 23 de desembre al Centre Polivalent, en horari de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores, en la que està prevista la visita de més de 350 xiquets, xiquetes i joves per hora.

Segons la regidora de Joventut, Anna Mena, “hem iniciat aquesta novedosa activitat amb gran èxit on ha participat l’alumnat dels diferents centres educatius del nostre municipi. Una inauguració plena de sorpresa i il.lusió on et transportes a altres realitats, amb competitivitat, esportivitat i sentiment de grup. Dos dies plens de diversió per a gaudir, viure i sentir”, ha declarat Mena.

Per la seva part, el regidor de Turisme, Kino Calafat ha destacat d’aquesta proposta d’oci prenadalenca, que “amb Metaverso volem que els i lesxiquetes, així com els i les joves de la nostra ciutat puguen gaudir d’una competició inèdita a la comarca, amb un desplegament de recursos i materials d’entreteniment i oci mai vist a Oliva. I també volem convertir la nostra ciutat en un atractiu turístic através de l’experiència familiar que suposarà Metaverso, ja que hi ha videojocs per a tots els gustos i edats”, ha afegit Calafat.

L’alcaldessa de la ciutat, Yolanda Balaguer, també ha participat en la presentació d’aquest iniciativa i ha declarat que “a Oliva sempre estem disposades a apostar per iniciatives innovadores i participatives com Metaverso, que apropa els videojocs a les generacions més joves”. I ha afegit que “el desenvolupament d’habilitats cognitives com l’atenció, la creativitat, la memòria, els idiomes o el treball en equip són alguns dels beneficis que generen els videojocs per això la importància d’organitzar esdeveniments com aquest”, ha destacat Balaguer.

La vicealcaldessa i regidora d’Educació, Ana Morell, qui ha provat alguns dels jocs clàssics i també dels més moderns ha posat en valor que “en aquestes vacances de Nadal per a l’alumnat, també és important per a desconnectar, l’oci i l’entreteniment. I què millor forma que fer-ho amb un punt d’unió entre pares i fills jugant i aprenent els uns dels altres a jugar a videojocs nous i antics. Una molt bona iniciativa dels companys de Turisme i Joventut, Kino Calafat i Anna Mena respectivament, per crear un esdeveniment d’experiència familiar que posa a Oliva en el centre de l’oci comarcal aquests dies”, ha declarat Morell.

Articles relacionats