18.7 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

MÉS GANDIA DENUNCIA HAVER ESTAT OBJECTE D’UN INTENT DE MANIPULACIÓ PER PART DEL PP

El Grup Municipal de Més Gandia ha denunciat haver estat objecte d’un intent de manipulació per part del Grup Popular, que havia presentat una declaració institucional de condemna a l’agressió a dos guàrdies civils a Alsasua (Navarra), i ha acusat a Més Gandia de negar-se a donar suport a la declaració.

Davant les declaracions “malintencionades i manipulades” del Grup Municipal del PP al voltant de l’opinió del Grup de Més Gandia sobre la declaració institucional presentada al ple d’este dijous pel PP i C’s (que segons Més Gandia ni es votava, ni tampoc havia de prosperar, simplement es presentava) el Grup Municipal de Més Gandia ha reiterat que “ha rebutjat, rebutja i rebutjarà sempre qualsevol tipus de violència. La que exercisquen les persones i la que exercisquen les institucions”.

 

En un comunicat, Més Gandia denuncia i condemna “de forma enèrgica la violència com a mitjà de resoldre les diferències i el conflicte, siguen els afectats guàrdies civils o polítics, manifestants, o immigrants, dones o persones d’orientació sexual diversa, pobres, desnonats o exclosos”.

“Les dones i els hòmens que conformem Més Gandia considerem que tot tipus de reivindicacions, que tot tipus d’aspiracions, les de les persones i les dels pobles, han de ser considerades, valorades i ateses sempre que es manifesten des de la consideració a l’opinió dels qui no pensen igual. I d’eixa manera, des del respecte dels uns i dels altres, les coses segur que ens aniran molt millor”.

El PP havia acusat a Més Gandia en un comunicat previ de justificar “o” amparar accions incivilitzades, i en el qual titlla a Més Gandia, entre altres coses, d'”intolerat” i “minoritari”. 

Articles relacionats