10.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

EL PP DE GANDIA RENUNCIA A LA MOCIÓ DE CENSURA

El PP de Gandia no promourà ni participarà en cap moció de censura contra el govern local format per PSPV i Més Gandia. Així ho ha assegurat a Diari Serpis un dels regidors del Grup Municipal del PP, qui, més que haver esgotat la paciència, apunta a una qüestió d’estratègia: a estes altures del mandat no tindria sentit una moció de censura i és preferible per al PP que socialistes i Més Gandia gestionen una situació que consideren dolenta, caòtica i que obliga a prendre decisions que els electors no acaben d’entendre. 

 

Mentre, el regidor de Ciutadans, Ciro Palmer, indispensable per a que puga prosperar una moció de censura, vaga com ànima en pena entre les bancades del saló de plens. En la sessió d’este dijous ha abandonat el seient que compartia amb els grups del govern i n’ha estrenat d’altre junt als regidors del PP. Palmer vol escenificar malestar amb PSPV i Més Gandia, però el seu gest ja no té qui l’aplaudisca. Sembla que s’han acabat les incerteses i que a Palmer se li han caigut les cartes de la màniga. Amb el PP ja no pot comptar per a cap de les combinacions, ni la que feia alcalde al propi Ciro Palmer amb el suport del PP, ni la que donava la vara al portaveu del PP amb el suport de Palmer.

El PP vol esperar ara assegut a que PSPV, Més Gandia i Ciutadans es coguen en la salsa d’un consistori gens fàcil de gestionar, amb friccions entre els partits del govern, i plantar-se a les eleccions de 2019 amb un govern al qual li calculen un pobre balanç, i amb un Ciro Palmer a qui li recordaran constantment que votar Ciutadans és votar alcaldessa socialista. Eixe és el pla que ha esbossat el PP.

Articles relacionats