9.9 C
Gandia
Dimarts, 23 abril, 2024

Més de 700 persones han gaudit del festival de cinema ‘Palaudiovisual’ al Palau Ducal

 

– S’han projectat 8 pel·lícules en versió original al pati d’Armes i totes les entrades han estat venudes

– Nahuel González, regidor de Cultura. “És un atractiu cultural per al veïnat i visitants i també per a l’economia del sector de la restauració, el comerç i el turisme”

El 25 d’agost va finalitzar el festival de cinema ‘Palaudiovisual’ amb la projecció de la pel·lícula ‘Borrar el historial’. Des del del 7 de juliol passat 744 persones han visitat enguany el pati d’Armes del Palau Ducal i han esgotat totes les entrades per a gaudir de 8 pel·lícules que han estat reproduïdes en versió original subtitulada tots els dimecres a les 22 hores.

El regidor de Cultura, Nahuel González, ha mostrat la seua satisfacció davant l’èxit d’aquest “programa molt consolidat” que demostra l’aposta de la ciutadania per la cultura segura i l’impacte positiu que té per a la nostra economia. “La ciutadania valora la iniciativa municipal de projectar cinema de qualitat en un marc incomparable com és el pati del Palau Ducal de Gandia. I no sols és un atractiu cultural per al veïnat i visitants, sinó també per a l’economia del voltant com el sector de la restauració, el comerç i el turisme”.

Per la seua part, Joan Fuster, tècnic de l’àrea de Cultura, ha valorat de manera molt positiva aquesta edició del ‘Palaudiovisual’, que, malgrat la reducció d’aforament marcada per la normativa COVID, “ha estat un èxit de participació i acceptació del públic”. Així mateix, ha destacat la consolidació del projecte, així com l’intent de millorar algunes característiques tècniques i d’ampliar la programació de cara a futures edicions.

Articles relacionats