15.2 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Tavernes disposa d’un Punt Labora en el Braç Treballador

– El caixer mòbil permet fer gestions i tràmits relacionats amb la cerca d’ocupació sense necessitat que la població vallera es desplace a un centre Labora

– Es pot sol·licitar cita prèvia, renovar la demanda d’ocupació, inscriure’s com a demandant d’ocupació, consultar ofertes de treball, inscriure’s en tallers d’ocupació i ofertes laborals o imprimir certificats

Tavernes de la Valldigna ja compta amb un Punt Labora mòbil en la planta baixa de l’edifici del Braç Treballador (carrer del Calvari, 87), el qual permet fer gestions i tràmits relacionats amb la cerca d’ocupació sense necessitat que la població vallera es desplace al centre Labora de Sueca.

De forma senzilla, els veïns i veïnes poden, per exemple, sol·licitar cita prèvia, renovar la demanda d’ocupació, inscriure’s com a demandant d’ocupació, consultar ofertes de treball, actualitzar el currículum, inscriure’s en tallers d’ocupació i ofertes laborals, imprimir certificats o buscar cursos de formació.

El departament de Foment Local oferirà assessorament a aquelles persones que desconeguen el seu funcionament o tinguen dificultats per a utilitzar-lo (en el següent enllaç trobareu informació sobre com funcionen: https://labora.gva.es/va/ciutadania/autoservef/comencar-a-utilitzar-autoservef-es-facil. A més, el caixer és adaptable per a facilitar l’accessibilitat a les persones amb mobilitat reduïda.

La instal·lació del Punt Labora s’emmarca dins de l’acord de col·laboració entre l’Ajuntament i el Servei Valencià d’Ocupació Labora.

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha destacat que “disposar d’un Punt Labora a Tavernes facilita i agilitza les gestions dels nostres veïns i veïnes, evitant així que s’hagen de desplaçar a Sueca i millorant l’eficàcia en la gestió local de la prestació de serveis relacionats amb l’assessorament i la demanda d’ocupació”.

Articles relacionats